trade_fair

BELFAIR

 

BELFAIR is the annual Belgian fair for practice enterprises, organised by COFEP. It is usually one of the largest fairs for practice enterprises in Europe. At a traditional BELFAIR, we welcome more than 230 exhibitors and 2500 visitors during the course of 2 days. The exhibitors are practice enterprises from secondary education, higher education and adult education.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

BELFAIR 2020 by COFEP

Copyright @ 2019-2020

Follow us

>TLT International

Presentation TLT International by Logos (1st floor) on Thursday from 13:30 – 14:15

Preregistration is required, please contact us: belfair2020@cofep.be.

LOGOS is het Vormingsfonds voor de Internationale Handel, Vervoer en Logistiek. In België werken 50.700 bedienden in 3.500 bedrijven.  De sector heeft nood aan goed opgeleide administratieve profielen.  Van se-n-se tot master opleidingen kunnen hier aan de slag.  Wie een internationale loopbaan wil kan in tal van bedrijven terecht. Doorgroeimogelijkheden zijn legio.  LOGOS is dan ook de partner voor scholen om de onderwijshervormingen in domeinen zoals economie, handel en deels kantoor te ondersteunen.  In het vooruitzicht van de hervorming van de 3de graad TSO-handel zeker een opportuniteit.

Op 12 maart a.s. zal LOGOS  het  leerspel TLT international kort voorstellen. Het is het eerste spelconcept dat de volledige logistieke flow vanuit diverse invalshoeken (modi, (lucht)havens, douane, bedrijven, industrie, producten, toegevoegde waarde,  …) linkt aan thema’s zoals, economie, (buitenlandse) handel, internationale relaties, douane, documenten, …. Het bestaat uit een basis- en uitbreidingsspel. Het betreft een eerste kennismaking.

Daarnaast zal in het Meeting Point de mogelijkheid bestaan kennis te maken met de samenwerkingsmogelijkheden van LOGOS met individuele scholen met hetzij een dedicated opleiding richting internationale handel en logistiek of met een opleiding waarbij thema’s uit de economie of handel vanuit een internationaal flow-concept worden benaderd. Voorts zal ook wat info ter beschikking liggen om een idee te geven welke vorm de inhoudelijke ondersteuning kan krijgen.

Wil je meer weten en een afspraak vastleggen, … contacteer het Vormingsfonds LOGOS!