trade_fair

BELFAIR

 

BELFAIR is de jaarlijkse Belgische beurs voor virtuele bedrijven, georganiseerd door COFEP. Het is doorgaans een van de grootste beurzen voor virtuele bedrijven in Europa. Op een traditionele BELFAIR verwelkomen we meer dan 230 exposanten en 2500 bezoekers, verspreid over 2 dagen. De standhouders zijn virtuele bedrijven uit het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

BELFAIR 2020 by COFEP

Copyright @ 2019-2020

Follow us

BELFAIR 2022

Online internationale beurs voor virtuele bedrijven

Gezien de huidige COVID-maatregelen zal er in maart 2022 geen fysieke BELFAIR beurs plaatsvinden, maar zal COFEP, het team achter BELFAIR, een online beurs organiseren. Zowel standhouders als bezoekers zijn welkom deel te nemen aan dit event.

De exposanten zijn virtuele bedrijven die worden gerund door studenten in het secundair en hoger onderwijs, maar ook door volwassen werkzoekenden.

Alle virtuele bedrijven bieden een breed scala aan virtuele producten en diensten aan via videoconferentietools (Zoom/ Google Meet/ Microsoft Teams).

Tijdens BELFAIR worden trainees geconfronteerd met deadlines en worden ze gedwongen hun traditionele opleidingsomgeving te verlaten. Op de beurs moeten ze de online bezoekers overtuigen om hun aanbod te bekijken en de onderhandelingen in real time af te handelen. BELFAIR is een unieke gelegenheid om technische en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Naast handelsactiviteiten, zal COFEP ook verschillende online wedstrijden organiseren zoals een Elevator Pitch en een Mystery Shopping wedstrijd. Trainees kunnen prijzen winnen voor hun virtueel bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in de methode “learning by doing”? COFEP nodigt u met plezier uit voor BELFAIR als bezoeker. Op de beurs ontdekt u hoe trainees omgaan met virtuele aankopen en verkopen.

BELFAIR

Interesse om deel te nemen als standhouder of bezoeker?