trade_fair

BELFAIR

 

BELFAIR is de jaarlijkse Belgische beurs voor virtuele bedrijven, georganiseerd door COFEP. Het is doorgaans een van de grootste beurzen voor virtuele bedrijven in Europa. Op een traditionele BELFAIR verwelkomen we meer dan 230 exposanten en 2500 bezoekers, verspreid over 2 dagen. De standhouders zijn virtuele bedrijven uit het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

BELFAIR 2020 by COFEP

Copyright @ 2019-2020

Follow us

BELFAIR 2022

Internationale beurs voor virtuele bedrijven

De exposanten zijn virtuele bedrijven die gerund worden door studenten in het secundair en hoger onderwijs, maar ook door volwassen werkzoekenden. Alle virtuele bedrijven bieden een breed scala aan virtuele producten en diensten aan.

Bij BELFAIR worden de stagiairs geconfronteerd met deadlines en worden ze gedwongen hun traditionele opleidingsomgeving te verlaten. Op de beurs moeten ze de bezoekers overtuigen om hun aanbod te bekijken en de onderhandelingen in real time af te handelen. BELFAIR is een unieke gelegenheid om technische en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

BELFAIR 2022 zal doorgaan op 10 & 11 maart in de Nekkerhal te Mechelen.

Het COFEP-team, de organisatoren van BELFAIR, plant ook verschillende wedstrijden in zoals een Elevator Pitch en Mystery Shopping wedstrijd. Trainees kunnen echte prijzen winnen voor hun virtueel bedrijf, zoals een tablet en een GSM, aangeboden door COFEP.

In november vinden doorgaans regionale beurzen plaats om de trainees voor te bereiden op de internationale beurs. Regionale beurzen worden niet door COFEP zelf georganiseerd, maar wel door scholen, hogescholen of opleidingscentra voor volwassenen. Zo krijgen trainers de mogelijkheid om een volledig evenement te plannen en te hosten met hun trainees.

Ben je ge├»nteresseerd in de methode “learning by doing”? COFEP nodigt je met plezier uit voor BELFAIR als bezoeker. Op de beurs ontdek je hoe trainees omgaan met virtuele aankopen en verkopen.

BELFAIR

Interesse om deel te nemen als standhouder of bezoeker?