trade_fair

BELFAIR

 

BELFAIR is de jaarlijkse Belgische beurs voor virtuele bedrijven, georganiseerd door COFEP. Het is doorgaans een van de grootste beurzen voor virtuele bedrijven in Europa. Op een traditionele BELFAIR verwelkomen we meer dan 230 exposanten en 2500 bezoekers, verspreid over 2 dagen. De standhouders zijn virtuele bedrijven uit het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

BELFAIR 2020 by COFEP

Copyright @ 2019-2020

Follow us

Image Alt
<Eventhal/>

Nekkerhal

Auto's & bussen

Met de auto of bus: neem de afrit Mechelen-Zuid (E19 Brussels-Antwerpen) en volg ‘Bonheiden’ via de ‘Tangent’ richting de N15. De inrit van de parking bevindt zich aan het eerste kruispunt aan uw linkerzijde.

Er is een parking op het beursterrein voor +/- 1500 wagens. Parkeren kan tegen betaling op de parking van de Nekkerhal (8 EUR onder voorbehoud van prijsstijgingen).

Op het parkeerterrein van de Nekkerhal zijn er parkeerplaatsen gereserveerd voor mindervaliden dicht bij de ingang. Deze plaatsen zijn blauw gemarkeerd.

Adres: Nekkerhal – Plattebeekstraat 1 – 2800 Mechelen

Openbaar vervoer

De beurslocatie ligt op loopafstand van het treinstation Mechelen Nekkerspoel (5 minuten), als je gebruik maakt van de kortere weg via het “Jagerspad” (zie onderstaande afbeelding).

Voor meer informatie over treinen kan je terecht op: https://www.belgiantrain.be.
Voor meer informatie over vervoer per bus, check: https://www.delijn.be.