trade_fair

BELFAIR

 

BELFAIR is de jaarlijkse Belgische beurs voor virtuele bedrijven, georganiseerd door COFEP. Het is doorgaans een van de grootste beurzen voor virtuele bedrijven in Europa. BELFAIR verwelkomt doorgaans meer dan 230 virtuele bedrijven en 4.500 deelnemers bezoekers verspreid over 2 dagen. De standhouders zijn virtuele bedrijven uit het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

BELFAIR 2020 by COFEP

Copyright @ 2019-2020

Follow us

BELFAIR 2025

Internationale beurs voor virtuele bedrijven

Op donderdag 20 en vrijdag 21 maart 2025 organiseert COFEP, het team achter BELFAIR, een internationale beurs voor virtuele bedrijven in Kortrijk Xpo. Zowel standhouders als bezoekers zijn welkom deel te nemen aan dit learning by doing event.

De exposanten zijn virtuele bedrijven die worden gerund door studenten in het secundair en hoger onderwijs, maar ook door volwassen werkzoekenden.

Alle virtuele bedrijven bieden er een breed scala aan producten en/of diensten aan. Tijdens de beurs ligt de focus op het onthalen van bezoekers, een commerciële pitch, alsook op het het ingeven van bestellingen in een Point-of-Sale of ERP-pakket.

Tijdens BELFAIR worden trainees geconfronteerd met deadlines en worden ze gedwongen hun traditionele opleidingsomgeving te verlaten. Op de beurs moeten ze de bezoekers overtuigen om hun aanbod te bekijken en de onderhandelingen in real time af te handelen. BELFAIR is een unieke gelegenheid om technische en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Naast handelsactiviteiten, zal COFEP ook wedstrijden organiseren waarbij trainees prijzen kunnen winnen voor hun virtueel bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in de methode “learning by doing”? COFEP nodigt u met plezier uit voor BELFAIR als bezoeker.

Interesse om deel te nemen als standhouder of bezoeker?