trade_fair

BELFAIR

 

BELFAIR is de jaarlijkse Belgische beurs voor virtuele bedrijven, georganiseerd door COFEP. Het is doorgaans een van de grootste beurzen voor virtuele bedrijven in Europa. Op een traditionele BELFAIR verwelkomen we meer dan 230 exposanten en 2500 bezoekers, verspreid over 2 dagen. De standhouders zijn virtuele bedrijven uit het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

BELFAIR 2020 by COFEP

Copyright @ 2019-2020

Follow us

countdown

Aftellen naar BELFAIR 2025

Belgische Beurs voor Virtuele Bedrijven

BELFAIR

BELFAIR is de jaarlijkse Belgische beurs voor virtuele bedrijven, georganiseerd door COFEP. Het is doorgaans een van de grootste beurzen voor virtuele bedrijven in Europa. BELFAIR verwelkomt doorgaans meer dan 230 exposanten en 2500 bezoekers verspreid over 2 dagen. De standhouders zijn virtuele bedrijven uit het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

BELFAIR_getuigenissen

Deelnemers

In het secundair onderwijs nam ik deel aan de BELFAIR-beurs, waar ik het bedrijf CONNECTIONS mocht vertegenwoordigen. Dit was een waardevolle ervaring voor mij. Ik kon er praktische verkoopvaardigheden leren door ze in de praktijk te brengen. Bovendien was het een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten uit verschillende werelddelen. Tijdens mijn opleiding aan de Hogeschool PXL kreeg ik opnieuw de kans om deel te nemen. Deze keer vertegenwoordigde ik het bedrijf Work-it-easy. Als hogeschoolstudenten werden we aangemoedigd om meer zelfstandige verantwoordelijkheden op ons te nemen. Het is een ervaring die niet alleen educatief, maar ook zeer boeiend en verrijkend is.

Medina Osmani
<Trainee/>

In mijn middelbaar heb ik voor de eerste keer de Belfair beurs bezocht. Het was een unieke ervaring. Traditioneel bezochten we met het virtueel bedrijf MDPaper naast Belfair andere internationale beurzen vb in Praag. De talen die we op Belfair hadden geoefend waren in het buitenland een pluspunt. Ook de verkopen en activiteiten op de Belfair beurs zijn echt fijn, net echt. Als hogeschool student heb ik dit jaar weer de kans om deel te nemen. Ik kijk er echt naar uit.

Chelsy Bos
<Trainee MDPaper/>

De Belfair beurs is voor de leerlingen een hoogtepunt waar ze in de maanden die eraan vooraf gaan, naartoe leven. Het is mooi om te zien hoe verborgen talenten naar boven komen, hoe leerlingen als een team op elkaar ingespeeld zijn, elkaar helpen en het beste van zichzelf geven om anderen in het Nederlands, Frans en Engels te overtuigen van de kwaliteiten van hun assortiment. De leerlingen blikken achteraf terug op een unieke ervaring.

Ingvild Desmedt
<trainer Buro TIME OUT Xpress/>

Belfair is een heel leuk project waaraan je met de hele leerlingengroep kan deelnemen. Het leuke aan Belfair is dat je een gemeenschappelijk doel hebt om naar de beurs gaan en zoveel mogelijk te verkopen. Vorig jaar heeft een van ons klasgenoten ook de elevatorpitch gewonnen wat een enorm voldoening gaf. Op het vlak van taal is Belfair ook een leuke uitdaging. Je leert er namelijk in gesprek te gaan in veel verschillende talen op een bedrijfsrealistische manier. Kortom, Belfair voor mij een zeer leerrijke ervaring en heeft ons als klas alleen maar sterker gemaakt.

Nelson Tyron Nzianga Mbumba
<Leerling 6M&M Coloré/>

Als trainer van Tro-Wheels vind ik het steeds spannend als de periode van inschrijvingen voor Belfair er weer aankomen. Het evenement waar we steeds bij willen zijn. Ik stel zelfs mijn gsm-alarm in op de dag dat de inschrijvingen online komen. De ervaring die we onze trainees kunnen geven is uniek. Het organiseren, talen gebruiken, samenwerken zijn maar enkele vaardigheden die hierbij kunnen ingeoefend worden. Dus daar willen we bij zijn. => Wendy slaagde er zelfs in om het startschot voor de inschrijvingen te omzeilen door zich te registreren nog voor ze open stonden.

Wendy Teunkens
<Tro-Wheels/>
Nekkerhal Mechelen

2023

Online

2020, 2021 & 2022

Brussels Expo - hal 1

2019

Brussels Expo - hal 2

2017 & 2018